KIA Cee'd Sportswagon 2012

Noile estetica spațiului

aspect strălucitor și caracter sportiv

Kia cee & rsquo; d_sw vagon are o multime de calitati excelente care pot transforma capul orice. Fiecare detaliu al acestui automobil se face cu mare grijă și cele mai avansate tehnologii

Entuziasmul mișcare continuă

Uitați-vă la linia plafonului grațios, grila corporative Kia sau optice formă rafinată, cu elemente de LED-uri. Fiecare detaliu al exteriorului este atractiv să se uite la, dar se face pentru a îndeplini cerințele de funcționalitate și aerodinamică.

KIA Optima

O sa incante

Grija pentru siguranta

Uși și pasagerului din față scaunele șoferului sunt echipate cu ferestre care opresc automat închiderea ferestrei, în cazul în cazul în care simt un obstacol în calea propunerea.

Kia Optima. O nouă dimensiune la clasa business

Trăim stereotipuri. Lumea este luminos și variat, dar cei mai mulți oameni nu au ezitat să aleagă lucrurile standard, limitate la cele trei dimensiuni existente. Suntem obișnuiți cu faptul că mașinile de clasă business sunt plictisitoare și monotone.

Sistemul integrat de management activ (VSM).

Sistemul VSM asigură stabilitatea masinii la pornirea în timp ce frânare, de conducere a forței de frânare complex, tracțiune motor și intensitatea de direcție. Deosebit de important astfel de asistență pe drumuri alunecoase, umede și drumuri neasfaltate.

KIA Cee'd 2012

Urmează reperele!

Diferența este în detalii

Indiferent de ceea ce a atras sau - stil mare sau aventură, practic și sportivitate la Kia c'eed are totul pentru a fiecare parte a caracterului tău. În c'eed scoasa peste tot veti gasi detalii, confirmând calitatea înaltă a masinii.

Kia c'eed scoasa - urmați de referință lor!

Silueta dinamic și elegant al noului c'eed este nu numai frumos, dar, de asemenea, eficiente. O materiale de calitate asieta și o gamă largă de echipamente high-tech arată că interiorul noului c'eed este cât mai aproape de nivelul de premium.

ia mai mult de la viata!

Uită de plictiseala gri de viata de zi cu zi și se bucură de o viață plină de surprize! Cum ar fi KIA c'eed scoasa. Aceasta este cu adevărat o mașină uimitoare combina aspectul dinamic al unui coupe sportiv și practic de zi cu zi, design frapant și de înaltă calitate.

KIA Cee'd GT

Calitate ademeneste!

Fețe noi conduci

pro_cee'd GT - un puternic automobil sport, concepute pentru jocuri de noroc, dar șoferii practice.

Efectiv, cu încredere și cu un calcul exact

față Sport și barele de protecție spate, jante din aliaj de 18 inch, frâne puternice cu etriere roșii pictate, grila fata original, cu o GT insignă - apariția unui nou pro_cee KIA "d GT adevărat atletic.

Viața în stilul de "turbo»

Sunetul unic al "inima" lor - 204 de cai putere, motor turbo de 1,6 litri - și să obțină plăcere de la cel mai puternic hatchback vreodată pleci la drum sub marca KIA. Marea de emoții în timpul acceleratia de la 0 la 100 de km și la o viteză!

Kia logo