Servicii

Servicii

Bine ați venit la proprietarii de familie de mașini KIA

Ești visat fiabilitate, siguranta, ergonomie si masina dinamic? Visul tau a devenit realitate!

Cele mai noi tehnologii moderne de automobile posibil de a crea masina de înaltă calitate, care va încânta chiar și driverul cele mai exigente. Suntem încrezători că mașina va fi un companion de încredere KIA viața ta dinamic pe tot parcursul vieții.

Încrederea în fiabilitatea vehiculelor noastre asigură buna funcționare a componentelor și ansamblurilor timp de 60 de luni sau 150,000 km (oricare survine mai întâi) respectă condițiile prevăzute în manualul de utilizare și această carte serviciu.

Rețea de dealeri Specialiștii cu cunoștințele și experiența necesară, își va asuma menținerea masina ta și depanare, folosind doar produse recomandate pentru utilizare KIA Corporation.

«KIA Motors Moldova» va asigura că mașina dumneavoastră îndeplinește cele mai exigente cerinte.

KIA Corporation este angajat la îmbunătățirea continuă a produselor sale și în această privință, își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile menționate în acest caietul de service, cu notificare prealabilă sau fără notificare.

Corporation nu se limitează la vânzarea de mașini KIA, și în mod constant caută să se extindă rețea de dealeri în Moldovy. Specialiștii noștri sunt întotdeauna gata să vă ofere ajutor de specialitate și să ofere piesele de schimb necesare și accesorii. Ne angajăm să vă oferi confort în timpul funcționării masini KIA pentru mai mulți ani.

Kia logo