Modele KIA

Toate
Automobil
suv
KIA Stinger

KIA Stinger

От 50000 €

Putere revoluționară

KIA Stinger este conceput pentru a întruchipa pasiunea pentru conducere care trăiește în inima oricărui pasionat de mașini. Descoperiți o nouă eră de putere și stil, manevrabilitate și dinamică și o experiență de neuitat cu noul KIA Stinger!

Află mai mult
KIA Ceed SW

KIA Ceed SW

От 18335 €

Pregătește-te să fii uimit!

Aveți nevoie de un motiv pentru a urca la volan? El este în fața ta! Rămâneți conectat în timp ce conduceți - cu un CEED este ușor cu soluții inovatoare KIA

Află mai mult
KIA Ceed

KIA Ceed

От 19600 €

Pregătește-te să fii uimit!

Aveți nevoie de un motiv pentru a urca la volan? El este în fața ta! Rămâi conectat în timp ce conduci - cu un CEED acest lucru este ușor cu soluții inovatoare KIA.

Află mai mult
KIA Sorento

KIA Sorento

От 26240 €

Pentru cei ce se bucură de viață din plin

Primul model al mărcii creat pe noua platformă KIA pentru crossover-uri de dimensiuni medii

Află mai mult
KIA Rio X-Line

KIA Rio X-Line

От 13390 €

Armonia contrastelor

Trageți o privire, această siluetă îndrăzneață îți schimbă percepția despre standarde. Da, acesta este - KIA Rio X-Line - un automobil care arată ca un vis ce se poate împlini rapid. Mai dinamic, mai elegant, mai funcțional - se pare că așteaptă ocazia de a impresiona pe străzile orașului.

Află mai mult
KIA Rio

KIA Rio

От 12390 €

E timpul pentru noi oportunități!

Fuziune de tehnologie și design în același ritm de viață urban - aceasta este cea de-a patra generație actualizată a modelului KIA Rio. Tehnologia și funcționalitatea depășesc așteptările din această clasă. Dinamică care trezește dorința de a conduce și oferă încredere la drumuri lungi.

Află mai mult
KIA Niro

KIA Niro

От 29700 €

Crossover hybrid

Automobil inovator care merită o atenție deosebită!

Află mai mult
KIA Stonic

KIA Stonic

От 16550 €

Compact și versatil pentru orice călătorie

Unul dintre modelele preferate de crossover, atât de compact, dar confortabil și spațios. Simțiți-vă confortabil în orice călătorie!

Află mai mult
KIA Seltos

KIA Seltos

От 19600 €

Răspunde oricând provocărilor

Silueta dinamică a unui crossover compact cu forme musculare expresive ascunde un caracter prietenos, în care confortul și echipamentul tehnic coexistă cu emoția și condusul. KIA Seltos este gata să răspundă oricărei provocări.

Află mai mult
KIA Sportage

KIA Sportage

Oт 16650 €

Reflectarea exclusivității

KIA Sportage, îndrăzneț, strict, dinamic, nobil, solid, relevant. Creat pentru cunoscătorii eleganței și stilului, acesta atrage atenția cu un set îndrăzneț de accente de design concepute pentru a vă accentua exclusivitatea.

Află mai mult
KIA Picanto

KIA Picanto

От 9625 €

Un automobil perfect pentru oraș

Expresivitate, profil dinamic, un spate puternic: designul modelului KIA Picanto arată încrezător din toate unghiurile. Grila radiatorului în forma tipică a nasului de tigru KIA, barele de protecție voluminoase, precum și farurile și stopurile reproiectate adaugă accente distincte. Există, de asemenea, nouă culori vibrante.

Află mai mult