Despre noi

Companie
Filosofia companiei

Companie

PROFIL

Inovator în mod tradițional

De la fondarea sa în 1944, KIA Motors a jucat un rol important în construcția și dezvoltarea industriei auto din Coreea. Numele lui KIA se bazează pe caractere chinezești: „ki” înseamnă ascensiune și „a” înseamnă Asia. Istoria companiei, care a realizat numeroase progrese de pionierat în industria automobilelor din Coreea, arată ca „creșterea din Asia”. Cu aproape trei milioane de vehicule vândute anual, KIA este în prezent al optulea cel mai mare producător auto din lume. Acest brand premiat cu mai multe premii simbolizează designul de primă clasă și a fost mult timp un pionier în domeniul electromobilității. În strategia sa Plan S, prezentată la începutul anului 2020, KIA și-a propus ca până la sfârșitul anului 2025 să ofere o gamă completă de unsprezece vehicule electrice alimentate cu baterii, 6 la nivel mondial.

Despre KIA

KIA este un furnizor de servicii mobile care dorește să-și inspire clienții cu mișcare. Compania, fondată în 1944, se află în industria comunicațiilor mobile de peste 75 de ani. Astăzi, compania are aproximativ 52.000 de angajați în întreaga lume, este reprezentată în peste 190 de piețe, are fabrici în șase țări și vinde aproximativ trei milioane de vehicule pe an. Pionier în popularizarea vehiculelor electrificate și alimentate cu baterii, KIA dezvoltă o varietate de servicii de mobilitate pentru a încuraja milioane de oameni din întreaga lume să exploreze modalități mai bune de a vă deplasa.

Pe piața germană unde KIA a început să vândă în 1993, marca este reprezentată de KIA Germany. Filiala KIA din Frankfurt pe Main a aproape dublat vânzările din 2010.

KIA Europe, organizația europeană de vânzări și marketing pentru un furnizor de servicii de telefonie mobilă care deservește 39 de piețe, se află și ea la Frankfurt. Fiecare secundă KIA vândută în Europa provine din producția europeană: în Ilina, Slovacia, compania operează o unitate de producție modernă cu o capacitate anuală de 350.000 de vehicule din 2006.

Din 2010, marca oferă o garanție de 5 ani a producătorului KIA (maximum 150.000 km în condițiile actuale de garanție) pentru toate vehiculele noi vândute în Europa.

Află mai mult despre KIA

Filozofia companiei

Filozofia companiei

Cu o mare creativitate, KIA își asumă fiecare provocare pentru a-ți îndeplini dorințele și a modela activ viitorul.

Află mai mult