Aflați secretul succesului KIA în Moldova

Datele statistice ale anului 2021 spun că, KIA a vândut 686 de automobile noi, astfel clasându-se pe locul 3 în TOP-ul celor mai preferate mărci auto din țară. Care este succesul brandului și cui se datorează notorietatea mărcii în Moldova, aflăm din interviul de mai jos cu Directorul General KIA în Moldova. 

Ce îi face pe cetățenii Rep. Moldova să aleagă un automobil KIA?

Automobilele KIA satisfac nevoile actuale ale pieții și corespund așteptărilor clienților. Fiecare model al brandului dispune de o varietate înaltă de complectații, motorizări, culori, având și posibilitatea de a include diverse opțiuni suplimentare.
Un avantaj este și garanția oferită pe un termen de 5 ani sau pentru 150.000 km parcurși.
Service-ul KIA este dotat cu echipamente și tehnică de ultimă generație, dar și de muncitori calificați în domeniu.
Astfel, procurând un automobil KIA poți fi sigur de calitatea acestuia și de faptul că nu vei întâmpina dificultăți în exploatarea ulterioară.

Care este cheia succesului mărcii KIA din anul 2021?

Orientarea către client ne-a ajutat să atingem indicatorii de performanță ai anului 2021. Echipa din Moldova a realizat o analiză a cererilor locale, în urma căreia, împreună cu producătorul auto s-a reacționat corespunzător satisfacerii nevoilor clienților.

Care au fost preferințele consumatorilor din anul precedent?

În anul 2021, KIA Sportage a devenit lider incontestabil al vânzărilor. Pe tot parcursul anului, clienții au avut o alegere variată între modelele Sportage cu diferite nivele de echipare. Astfel, acest model era interesant atât pentru segmentul de business, cât și pentru segmentul familial.
De asemenea, modelele Rio X-line au fost la mare căutare. Acestea sunt adaptate perfect pentru a conduce confortabil prin zona urbană. Datorită faptului că garda la sol atinge 19 cm și caracteristicile sale tehnice sunt bine dezvoltate, exploatarea automobilului a devenit o adevărată plăcere.

Ce noutăți aveți pentru cei care aleg KIA și care sunt obiectivele producătorilor pentru următorii ani?

Actualmente, a apărut noul model Sportage (generația a V-a), care va depăși așteptările tuturor clienților. La sigur, acest model va avea un mare succes. Exteriorul noului Sportage este o adevărată capodoperă, o nouă artă a designului.
Producătorii KIA au dezvoltat vectorul motoarelor electrice, astfel încât în timpul apropiat ne vor surprinde plăcut cu noi modele electrice și hybrid.

#KiaMovementThatInspires

KIA Moldova

mun. Chișinău, str. Socoleni 18

mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1

Tel: (022) 022 811 888

e-mail: sales@autoframe.md

www.kia.md