Kia a stabilit un record de vânzări în Europa.

În prima jumătate a anului 2023, KIA continuă să înregistreze recorduri în Europa.

Prieteni, vestea plină de bucurie! Cu mândrie vă împărtășim că în prima jumătate a anului 2023, KIA a demonstrat o performanță incredibilă și a stabilit un nou record de vânzări de mașini în Europa!

Datorită cererii extraordinare din partea clienților noștri fideli, KIA a depășit toate așteptările și și-a consolidat poziția pe piața europeană cu mașini de calitate excepțională și design inegalabil.

Compania noastră aspiră mereu către excelență, iar acest record reprezintă o dovadă strălucitoare a efortului nostru continuu de a îmbunătăți și inova produsele noastre. Mulțumim fiecărui client al nostru pentru încrederea și preferința acordate mărcii noastre.

Echipa noastră lucrează neîncetat pentru a vă oferi cele mai avansate tehnologii și mașini confortabile, care să se potrivească nevoilor voastre și să depășească așteptările.

Ne dorim ca fiecare client să se simtă parte a marii familii KIA, iar cu nerăbdare așteptăm oportunitatea de a vă bucura în continuare cu mașini de calitate și de încredere.

În primul trimestru al anului 2023, volumul vânzărilor de mașini Kia în Europa a fost de 148.571 de unități, depășind rezultatele din anul precedent cu 2,23%.

Datele noi publicate de Asociația Europeană a Producătorilor de Automobile arată că Kia a înregistrat cele mai bune vânzări din întreaga sa istorie în primul trimestru al anului 2023, cu un total de 148.571 de mașini vândute. Acest număr este cu 2,23% mai mare decât în perioada similară a anului trecut și cu 30.559 de unități mai mult decât în primul trimestru al anului 2021. În luna martie 2023, au fost vândute 63.053 de mașini, cu 6,9% mai mult decât în martie anul anterior. Astfel, creșterea vânzărilor a contribuit la menținerea cotei de piață a Kia la nivelul de 4,6% în Europa.

Modelul Kia Sportage (inclusiv variantele hibride și plug-in) a fost liderul de vânzări în UE, EFTA și Marea Britanie în primul trimestru al anului 2023, cu un număr de 41.275 de unități vândute. Urmat de familia Kia Ceed (inclusiv variantele mild-hybrid și plug-in hybrid) cu 35.207 unități, iar singurul model complet electric, Niro, a înregistrat 19.115 unități vândute.

Este important să menționăm că mașinile hibride Kia, modelele plug-in și vehiculele electrice (EV) au reprezentat 35% din volumul total de vânzări în Europa. Acest lucru arată că cererea pentru mașinile electrice Kia continuă să crească. Vânzările de mașini electrice au fost, de asemenea, stimulate de lansarea cu succes a modelului EV6 și se vor dezvolta și mai mult odată cu lansarea modelului EV9 mai târziu în acest an. Kia continuă să se transforme într-un furnizor de soluții pentru mobilitatea durabilă.

Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea voastră! Datorită vouă, KIA continuă să stabilească recorduri și să impună noi standarde în industria auto.

Kia Moldova.

Vă așteptăm în showroom-ul nostru la adresele:

Mun. Chișinău, str. Sokoleni, 18.

Mun. Bălți, str. Nicolae Iorga, 6/1.

Tel: (022) 022 811 888

E-mail: sales@autoframe.md https://www.facebook.com/kiamoldova