KIA EV9 a fost declarată câștigătoarea absolută a concursului „The 2024 Women’s Worldwide Car of The Year”

KIA EV9 a fost declarată câștigătoarea absolută a concursului "The 2024 Women’s Worldwide Car of The Year"

  • La concursul internațional „The 2024 Women’s Worldwide Car of The Year” (WWCOTY), Kia EV9 a fost recunoscută drept „Cel mai bun automobil al anului 2024” după o evaluare atentă a 75 de jurnaliști auto femei din 52 de țări.
  • Judecătorii au apreciat în mod deosebit designul inovator, tehnologiile avansate și versatilitatea EV9.
  • Repetând succesul lui Kia Niro, realizarea EV9 completează lista tot mai lungă de premii Kia.

 

Kia EV9 a fost recunoscută drept „Cel mai bun automobil al anului 2024” la prestigioasa ceremonie Women’s Worldwide Car of the Year (WWCOTY). Acesta este un recunoaștere meritată care a venit în Ziua Internațională a Femeii, ceea ce îl face deosebit de semnificativ. După o evaluare atentă a 75 de jurnaliști auto femei din 52 de țări din întreaga lume, Kia EV9 a ieșit învingătoare dintr-un total de 63 de concurenți.

Acest nou recunoaștere subliniază calitățile remarcabile ale crossover-ului complet electric, inclusiv versatilitatea sa și capacitatea de a satisface nevoile diferitelor categorii de consumatori din întreaga lume.

Kia EV9, cu șapte locuri și un design inovator, stabilește noi standarde în segmentul crossover-urilor electrice, oferind tehnologii de vârf și performanțe ridicate. Caracteristicile modelului includ încărcare bidirecțională și încărcare ultrarapidă, asigurând maximul de confort și eficiență.

Experții au remarcat EV9 ca o contribuție revoluționară la piața automobilelor electrice datorită accesibilității sale, ușurinței de utilizare și impactului său amplu. Kia a fost de asemenea apreciată pentru crearea unui vehicul electric energetic și multifuncțional, care este ideal pentru utilizarea în familie și asigură performanțe fiabile în cele mai diverse condiții.

Aceasta nu este prima recunoaștere pentru Kia EV9: anul trecut, modelul Kia Niro a câștigat titlul de „Cel mai bun automobil”. Acest succes continuă lista în creștere a premiilor marca Kia, confirmându-i poziția de lider în lumea industriei auto.