Kia EV9 a fost desemnat cel mai bun vehicul electric în cadrul premiilor MotorWeek Drivers' Choice Awards din 2024

  • Acesta este al doilea an consecutiv în care Kia primește acest premiu din partea MotorWeek, reușind să repete succesul obținut de Kia EV6 în 2023. Astăzi, în 2024, Kia EV9 a fost din nou recunoscut ca cel mai bun vehicul electric conform MotorWeek Drivers’ Choice

„În calitate de prim SUV complet electric cu trei rânduri de scaune de la brand, Kia EV9 continuă să primească laude pentru calitatea generală și pentru îndeplinirea multor aspecte ale acestui vehicul,” a declarat Steven Center, director general și vicepreședinte al Kia America. „Suntem mândri să primim din nou premiul pentru ‘Cel mai bun vehicul electric’ de la MotorWeek în acest an pentru noul nostru EV9.”

„Dintre cele trei vehicule complet electrice care împart premiul nostru pentru ‘Cel mai bun vehicul electric’ pentru 2024, există doar unul pe care l-am numi cu adevărat revoluționar în acest an, și anume Kia EV9,” a declarat John Davis, creator și prezentator al emisiunii MotorWeek. „Ca prim SUV cu trei rânduri de scaune cu preț accesibil care a apărut pe piață, EV9 nu doar stabilește un nou standard pentru vehiculele electrice, ci și pentru SUV-urile de familie în general.”

Kia EV9 continuă tradiția mărcii, oferind vehicule cu caracteristici excelente care depășesc standardele segmentului. EV9 introduce SUV-urile cu trei rânduri de scaune în era vehiculelor electrice cu funcții disponibile și importante pentru consumatori: interior spațios și spațiu de încărcare, caracteristici dinamice de vârf, materiale de finisare interioară de lux și posibilitatea de încărcare rapidă.

2024 EV9