Kia EV9 și Sportage Hybrid au fost premiate de Edmunds "Top Rated 2024".

  • Kia EV9 electric cu trei rânduri a fost numit cel mai bun în clasamentul Edmunds și cel mai bun SUV electric în primul an de producție.
  • Kia Sportage Hybrid, pentru al doilea an consecutiv, a fost desemnat cel mai bun SUV conform Edmunds.

„Suntem mândri să primim aceste premii pentru noul Kia EV9 și versatilul Kia Sportage Hybrid, care reflectă aspirațiile noastre către electrificare,” a remarcat Steven Center, directorul operațional și vicepreședintele Kia America.

Premiile Edmunds Top Rated sunt acordate pe baza evaluărilor experților, inclusiv rezultatele testelor Edmunds EV Range Test™ și Edmunds EV Charging Test™ pentru vehiculele electrice. Premiul Best of the Best ia în considerare impactul mașinii, inovația și relevanța pentru cumpărători.

„Kia EV9 ne-a impresionat cu adevărat cu caracteristicile sale. Este o combinație perfectă între tehnologiile moderne și practicitatea SUV-urilor tradiționale cu trei rânduri de locuri”, a remarcat editorul șef al Edmunds, Alister Weaver.

EV9 simbolizează viitorul mobilității electrice de la Kia, oferind un interior spațios, performanțe ridicate și încărcare rapidă, rămânând accesibil pentru consumatori.