KIA Niro, primul SUV hybrid produs de marca KIA, reprezintă un adevărat succes și un uriaș pas înainte pentru grupul sud-coreean de automobile. Acesta este primul hybrid produs în serie și comercializat în întreaga lume.

Acest crossover este extrem de inovator și merită o atenție specială.

KIA Niro este un hybrid clasic, iar avantajul acestui sistem este că se comportă adecvat față de un motor pe benzină, luând doar eforturile necesare atunci când crește viteza mașinii, ajutând motorul pe combustibil să câștige cuplul și să mențină rpm stabile.

Exteriorul mașinii are un aspect foarte atractiv, este original și autosuficient, identitatea corporativă a crossover-ului urban KIA este ușor de recunoscut.

Interiorul este spațios, datorită poziției verticale a scaunelor din rândul din spate, chiar și persoanele peste înălțimea medie sunt suficiente. Există mult spațiu deasupra capului tău, pasagerii nu sunt constrânși în mișcare, nu există niciun sentiment de constrângere.

Volumul portbagajului este plăcut, 427 litri de spațiu „curat”, plus posibilitatea de a rabata rândul din spate al scaunelor și toate datorită platformei proiectate ergonomic.

Система безопасности KIA Niro предмет особой гордости компании.

Благодаря инновациям в системе безопасности, этот автомобиль является одним из самых безопасных автомобилей не только в классе кроссоверов, но и в целом сегменте экологичных авто.

Vă așteptăm!

mun. Chișinău, str. Socoleni 18 
mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1
Тel: (022) 022 811 888 
e-mail: sales@autoframe.md