KIA – REDUCERI DE LA PRODUCĂTOR

KIA – REDUCERI DE LA PRODUCĂTOR

Până la sfârșitul anului 2023, Kia Motors Korea anunță oferte speciale pentru piața moldoveană. În centrele auto KIA Moldova, veți putea achiziționa un automobil la preț de producător!

Reducerile se aplică la toate modelele. Acum fiecare poate beneficia de o reducere unică de până la 3000 de euro pentru automobilele KIA!

KIA Picanto: Energie Urbană

KIA Picanto este încarnarea energiei și stilului urban. Dimensiunile compacte, linii fluide și tehnologii avansate îl fac un partener ideal pentru viața urbană. Reducerile speciale de la producător pentru Picanto deschid ușile către oportunități nelimitate în oraș!


KIA Stonic: Confort Modern

KIA Stonic este o combinație de design modern și confort remarcabil. Cu un interior spațios, tehnologii avansate și un stil dinamic, Stonic oferă o experiență de conducere de neuitat. Achiziționarea unui Stonic cu reduceri de la producător este biletul tău către lumea confortului și a stilului.


KIA Sportage: Ghidul Aventurilor

KIA Sportage este un SUV care inspiră la aventuri. Cu un design puternic, tehnologii avansate și fiabilitate, Sportage îți va oferi încredere în orice călătorie. Reducerile de la producător fac acest automobil chiar mai accesibil!


KIA Sorento: Lux și Spațiu

KIA Sorento este încarnarea luxului și spațiului. SUV-ul familial, oferind confort și siguranță, Sorento este alegerea ideală pentru cei care apreciază stilul și funcționalitatea. Reducerile de la producător pentru Sorento sunt șansa de a face alegerea ta și mai sigură.


Devino proprietarul unui automobil Kia la cea mai bună preț în acest an!

 

Kia Moldova.

Vă așteptăm în showroom-ul nostru la adresele:

mun. Chișinău, str. Sokoleni, 18.

mun. Bălți, str. Nicolae Iorga, 6/1.

Telefon: (022) 022 811 888

E-mail: sales@autoframe.md https://www.facebook.com/kiamoldova