Noul KIA Sportage este deja în Moldova - un SUV urban perfect

A cincea generație KIA Sportage a fost proiectată de la zero pentru a fi cel mai bun SUV urban.
Noul KIA Sportage se bazează pe o nouă arhitectură, design și interior premium ultramodern.

Impresionant de la prima vedere

Aspectul noului Sportage creează noi limite de design.
Partea din față a noului KIA Sportage este exprimată printr-un design precis și complex al grilei care se extinde pe lățimea părții din față. Grila combină forma modernă a Kia Tiger Nose cu luminile de zi cu LED în formă de bumerang.

Profilul lateral subliniază prezența vehiculului pe șosea datorită liniilor clare care traversează suprafețele caroseriei.

Pentru prima dată, acoperișul negru este disponibil pentru noul model, subliniind profilul sportiv și evidențiind partea dinamică a automobilului. Mașina se lasă remarcată pe șosea datorită designului musculos al spatelui, care trece lin în farurile Stop pentru a da impresia că sunt conectate cu precizie la caroserie.

Interior ultramodern

Interiorul noului Sportage combină caracterul îndrăzneț cu tehnologia inovatoare.

În interior au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate, luxoase la atingere, iar opțiunile în culori dinamice adaugă luminozitate. Scaunele șoferului și ale pasagerului din față combină inovația și confortul într-un design subtil, sportiv.

Sunetul captivant din mașină este obținut prin sistemul audio premium Harman Kardon.

Noul Sportage este o adevărată inspirație pentru categoria SUV-urilor în toate sensurile. Fie că este vorba despre un design avangardist, un interior spectaculos, tehnologie de ultimă generație, cel mai înalt nivel de sisteme de siguranță sau cele mai recente descoperiri inginerești pentru a garanta o experiență optimă de condus.

Fii pregătit să faci fiecare călătorie inspirațională.

Nou KIA Sportage – deja în Moldova!

KIA Moldova

mun. Chișinău, str. Socoleni 18

mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1

Tel: (022) 022 811 888

e-mail: sales@autoframe.md

www.kia.md