Noul design KIA Niro

Noul Niro întruchipează angajamentul KIA pentru un viitor durabil.

Noul Niro, un model de ultimă generație care demonstrează încă o dată progresul rapid al companiei spre a deveni un furnizor global de soluții de mobilitate durabilă. O parte integrantă a liniei în creștere a modelelor KIA ecologice, noua generație Niro a fost proiectată de la zero pentru a răspunde nevoilor complexe și diverse ale consumatorilor de astăzi conștienți de importanța mediului.

Bazat pe o platformă de a treia generație, noul Niro are o caroserie mai mare pentru cel mai bun spațiu interior și capacitate din clasa sa. Combinația de materiale de înaltă calitate și ecologice creează un sentiment de minimalism și avangardă; un spațiu mobil în mișcare, unde pasagerii se pot relaxa și se pot bucura de fiecare pas al fiecărei călătorii. Afișajele digitale de ultimă generație și comenzile interne sunt poziționate optim pentru a spori și mai mult ușurința în utilizare.

„Noul KIA Niro marchează următorul pas în călătoria noastră de a deveni un furnizor de soluții de mobilitate durabilă”, a declarat Arthur Martins, vicepreședinte senior și șef al brandului global și experienței clienților la KIA Corporation. „Încă de la început, scopul nostru a fost să creăm o mașină care să le faciliteze oamenilor să ducă un stil de viață durabil. Cu materiale durabile, tehnologie de ultimă oră și o gamă de motoare electrificate extrem de eficiente, noul Niro își atinge cu adevărat amprenta.”

Principalele avantaje ale noului KIA Niro:

  • Design exterior inteligent și elegant, plin de personalitate
  • Cabină inovatoare și minimalistă optimizată pentru o experiență optimă a utilizatorului
  • Sistemele de propulsie noi și îmbunătățite oferă o experiență de condus confortabilă, armonioasă și energică
  • Integritate structurală și ADAS de ultimă generație pentru un plus de încredere la volan
  • Conectivitatea de înaltă tehnologie și caracteristicile convenabile se potrivesc perfect în viața de zi cu zi

KIA Moldova

mun. Chișinău, str. Socoleni 18

mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1

Tel: (022) 022 811 888

e-mail: sales@autoframe.md

www.kia.md