Создан для устойчивого будущего: новый KIA Niro 2023 года

Următoarea generație Niro a fost proiectată de la zero pentru a îndeplini și depăși așteptările consumatorilor conștienți de mediu. Cu un stil izbitor și un angajament față de sustenabilitate și conectivitate, Niro 2023 se va lansa cu trei sisteme de propulsie electrificate de înaltă performanță: hybrid electric (HEV), hybrid plug-in (PHEV) și complet electric (EV).

„Lansarea vehiculelor electrificate KIA continuă cu a doua nouă generație Niro, care oferă mai mult rafinament, versatilitate, conectivitate și tehnologie decât oricând”, a declarat Steven Center, director de operațiuni și vicepreședinte executiv al Kia America. „Niro 2023 a fost proiectat ținând cont de nevoile de astăzi și de mobilitatea durabilă de mâine.”

În interior și în exterior, Niro 2023 are un design îndrăzneț inspirat de filosofia Uniting Opposites, care combină inspirația din natură cu sofisticarea aerodinamică. Luminile de zi (DRL) luminoase, curbate în sus, flanchează grila cu nas de tigru, care a evoluat odată cu noua identitate corporativă a Kia. În spate, farurile LED în formă de bumerang se așează una lângă alta, pentru o combinație curată și aerodinamică de stil, în timp ce un reflector din spate în formă de inimă, placa de protecție cu aspect puternic și bara de protecție inferioară îmbunătățesc designul frontal. Niro HEV și Niro PHEV se pot distinge prin ornamentele negre ale ușilor și ale arcului roții, în timp ce Niro EV prezintă un finisaj exterior gri oțel sau negru, în funcție de culoarea caroseriei.

Noul KIA Niro prezintă un design îndrăzneț și dinamic, inspirat de binecunoscuta filozofie de design a mărcii Uning Opposites, și în special de elementul său de design emblematic, Joy to the Mind. Prelucrarea își atrage inspirația din natură, iar alegerea culorilor, materialelor și finisajelor își propune să atingă echilibrul perfect între o abordare responsabilă față de mediu a mobilității și o viziune pentru viitorul autoturismului.

KIA Moldova

mun. Chișinău, str. Socoleni 18

mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1

Tel: (022) 022 811 888

e-mail: sales@autoframe.md

www.kia.md