Centrul auto KIA anunță reduceri la automobilele Sportage.

Centrul auto KIA anunță reduceri la automobilele Sportage.

Impresionează la prima vedere.

Aspectul exterior al noului Sportage stabilește noi limite în design. Partea frontală a noului KIA Sportage se exprimă prin forma precisă și sofisticată a grilei radiatorului, care se întinde pe întreaga lățime a partii frontale. Grila unește forma modernă a nasului de tigru Kia cu caracteristicele luminilor de zi LED în formă de bumerang.

Profilul lateral evidențiază prezența automobilului pe drum datorită liniilor clare care intersectează suprafețele caroseriei.

Acoperișul negru subliniază profilul sportiv și evidențiază bara din spate dinamică. Mașina se remarcă pe drum datorită designului musculos al părții din spate, care se integrează în mod uniform în stopurile spate, creând impresia că acestea se conectează la caroserie cu o precizie ridicată.

Interiorul modern

Interiorul complet nou al Sportage combină îndrăzneala caracterului cu tehnologiile inovatoare.

În interiorul au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate, luxoase la atingere, iar opțiunile dinamice de culoare adaugă strălucire. Scaunele șoferului și a pasagerului din față îmbină inovația și confortul într-un design subtil și sportiv.

Sunetul captivant din interiorul mașinii este obținut datorită sistemului acustic de clasă premium Harman Kardon.

Grăbiți-vă să profitați de oferta unică!

KIA Moldova
mun. Chișinău, str. Sokolen, 18
mun. Bălți, str. Nicolae Iorga, 6/1
Tel: (022) 022 811 888
e-mail: sales@autoframe.md
www.kia.md