KIA anunță o nouă eră, lansând transformări îndrăznețe pentru viitor

KIA anunță o nouă eră, lansând transformări îndrăznețe pentru viitor - NOUL logotip și slogan

Marca KIA este încântată să prezinte noul logotip și slogan, acum și în Moldova. Întreaga corporație a fost dedicată acestor transformări de foarte mult timp. Schimbări concepute pentru a le schimba obiectivele și filosofia companiei și pentru a lăsa mișcarea să îi inspire. Acesta este noul slogan al companiei în noua eră: „Movement that inspires”.

KIA Corporation a dezvăluit noul său logotip și slogan la nivel global, iar acesta simbolizează transformarea îndrăzneață a producătorului de automobile și noile sale obiective. Introducerea noului logotip reflectă angajamentul KIA de a conduce industria auto din viitor prin redefinirea practic a tuturor aspectelor afacerii sale.

Noul logotip simbolizează o nouă eră pentru marca KIA și noile valori pe care promite să le ofere clienților prin viitoarele vehicule și servicii.

Linia ritmică, neîntreruptă a logo-ului, transmite dorința companiei de momente inspiraționale, iar simetria sa demonstrează încredere. Mișcarea ascendentă a logo-ului reflectă ambiția crescândă a KIA pentru marca sa și, mai important, ceea ce oferă clienților săi.

Noul logo KIA reflectă angajamentul companiei de a deveni un simbol al schimbării și inovației ”, a declarat Ho Son Sung, președinte și CEO KIA. „Industria auto trece printr-o perioadă de transformare rapidă iar KIA se modelează și se adaptează activ la aceste schimbări. Noul nostru logo reflectă dorința noastră de a inspira clienții pe măsură ce nevoile lor de mobilitate evoluează și este un stimulent pentru oamenii noștri să abordeze provocările cu care ne confruntăm într-o industrie în schimbare rapidă. ”