Kia EV6 în Moldova!

Kia EV6 – primul Crossover-ul 100% electric!

Kia EV6 – primul Crossover-ul 100% electric!

Modern, sportiv și unic cu funcționalitate impresionantă.

Posibilități noi

Un design complet nou a fost inspirat din tehnologia viitorului. Prin urmare exteriorul și interiorul modelului EV6 sunt minimaliste și funcționale.

Capacitățile EV6 sunt cu adevărat impresionante. Bateria vă permite să conduceți până la 482 km cu încărcare completă. EV6 este capabil să se încarce până la 80% doar 18 de minute, cu un terminal de 350 kW cu tensiunea de 800 Volți.

Ecranul dublu curbat în EV6 oferă informații complete despre vehicul, cu vizibilitate ușoară datorită stratului special anti-orbire. Meniul intuitiv și sistemul modern de navigație oferă comoditate în procesul de conducere.

Cu toate-că aspectul exterior pare compact EV6 se mândrește cu un interior larg care oferă confort de mișcare atât în utilizarea de zi de zi, cât și pe distanțe lungi. Soluție de bază este podeaua plată care oferă posibilitatea de a avea un hobitaclu larg și spațios într-un automobile electric.

Consola centrală modernă este echipată cu un control tactil și un buton de pornire a mașinii. Datorită schimbătorului de viteză E-shift integrate în consolă centrală simplifică procesul de conducere, iar butoanele de control al climatizării cu ecran tactil, de încălzire a scaunelor și de aer condiționat vă ajută să vă bucurați pe deplin de atmosfera EV6.

EV6 a reușit deja să iasă în evidență printre concurenții săi de pe piața europeană. Această mașină electrică a primit premiul: „Mașina anului 2022”. Acest SUV inovator sud-coreean și-a depășit concurenții cu 279 puncte, devenind cea mai bună mașină electrică a anului 2022.

EV6 face un pas spre viitor care deschide noi oportunități și inspiră descoperiri incredibile.

Pășește în viitor alături de noi!

Kia Moldova
mun. Chișinău, str. Socoleni 18

mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1

Tel: (022) 022 811 888

e-mail: sales@autoframe.md

https://www.facebook.com/kiamoldova