KIA EV6, o premieră mondială

KIA EV6, o premieră mondială și primul automobil electric dedicat KIA

Noul KIA EV6 este o adevărată inspirație pentru orice călătorie cu o autonomie extinsă de peste 510 km, încărcare ultra rapidă de mai puțin de 4,5 minute pentru 100 km și performanțe de top 3,5 sec accelerație 0-100 km/h.

KIA EV6 este primul automobil construit pe platforma E-GMP și dispune de o podea plană care permite amenajări interioare diverse.

Cât despre dimensiunile acestuia, cele exterioare deși destul de compacte, totuși are ampatamentul de 2,9 m, iar spațiul în salon este aidoma SUV-urilor din clasa medie și mare. Ceea ce înseamnă, spațiu suficient pentru șofer, dar și pentru pasageri.  

Pe lângă toate avantajele incomparabile pe care ți le oferă noul automobil electric marca KIA, acesta este și mai eco decât pare a fi. Respectiv, salonul mașinii este fabricat în totalitate din materiale eco, scaunele sunt realizate din PET-uri reciclate, piele vegană de înaltă calitate sau chiar piele de căprioară.

Dacă ești adeptul călătoriilor lungi, află și că, capacitatea de remorcare a noului KIA EV6 este de-a dreptul impresionantă – până la 1600 kg. Ceea ce înseamnă că, poți duce tot ce ai nevoie într-o drumeție în aer liber cu cei mai buni prieteni sau familia, desigur, totul fără emisii.

Experimentează și tu cele mai tari senzații cu noul KIA EV6, care inspiră orice călătorie ai avea!