KIA официальный автомобильный партнер Kia Forum

„Energia divertismentului live – alimentat de Kia”

Producătorul de automobile Kia America de Sud din California și forumul de muzică live și de divertisment au anunțat că forumul va fi cunoscut ca Forumul Kia începând de astăzi. Kia devine proprietarul drepturilor de denumire și partenerul auto oficial al singurului loc de muzică și divertisment de dimensiunea unei arene din SUA, marcând primul acord cu drepturile de denumire pentru un producător auto american.

Kia Forum găzduiește anual cele mai mari nume din muzică și divertisment, premii, box, arte marțiale mixte, lupte și multe altele. Este o destinație de sudul Californiei de 55 de ani și, ca o dovadă suplimentară a impactului său asupra regiunii și industriei, locația a fost distinsă cu premiul LA Conservancy Preservation Award în 2014 și onorată drept „Arena deceniului” la Pollstar Awards 2021.

Suntem mândri să fim parteneri cu Kia și să ne conectăm istoria cu un viitor inovator, menținând în același timp angajamentul față de comunitatea SoCal”, a declarat Geni Lincoln, GM și vicepreședinte senior al Forumului Kia. „Așteptăm cu nerăbdare fuziunea industriilor de divertisment și auto, extinzându-ne angajamentul reciproc față de diversitate, durabilitate și creativitate.

Parteneriatul Kia cu Kia Forum va include noi semnalizări exterioare și interioare, instalarea de stații de încărcare pentru vehicule electrice și afișaje Kia în vehicul, începând cu EV6. În curând va fi creat și Kia Club, un lounge exclusivist de ospitalitate pentru pasionații de mașini și iubitorii de muzică.