KIA EV6 a câștigat premiul "Crossoverul anului 2021" la TopGear.com

Crossover-ul electric EV6 a impresionat juriul competiției TopGear.com cu o combinație de design atrăgător, performanță dinamică, rază lungă și capacitate de încărcare ultra-rapidă, care reîncarcă energie de la 10% la 80% în doar 18 minute.

Vezi ce a avut de spus Jeong Won Jeong despre câștig: „Suntem încântați că am câștigat prestigioasa competiție TopGear.com. Crossover-ul electric EV6 este un vehicul revoluționar pentru marca KIA, o descoperire în domeniul mobilității electrice. Noua victorie completează lista de trofee EV6, care a devenit parte a liniei noastre de vehicule electrificate și câștigă mai multă popularitate.

Premiul TopGear.com a fost acordat în același timp în care EV6 a fost selectat pentru premiul European Car of the Year și la doar o lună după câștigarea premiului German Car of the Year. În plus, KIA EV6 este prezentată în cel mai recent număr al revistei BBC Top Gear Magazine. Acest număr este dedicat rezultatelor competiției și laureaților premiilor – cele mai bune modele de pe piața mondială de mașini noi.

Iar Tom Ford a comentat: „În cazul lui EV6, KIA a reușit literalmente în orice: este un adevărat vehicul electric, cu un aspect incredibil de elegant, cele mai bune capacități de încărcare din clasă și o abundență de soluții high-tech de ultimă generație. Salonul implementează perfect conceptul de living mobil. Făcând acest lucru, EV6 a reușit să demonstreze cât de distractiv poate fi să conduci o mașină electrică. Acest crossover este spațios și superb echipat și poți conduce pe autostradă în timp ce te bucuri de toate beneficiile unui vehicul electric – netezime, liniște și calm. Dar cu EV6, puteți merge să cuceriți drumuri de țară neasfaltate – potențialul pentru acest lucru este suficient.