KIA prezintă Conceptul EV9 – o manifestare a viziunii sale ca furnizor de soluții de mobilitate durabilă

  • Conceptul KIA EV9 sugerează o idee interesantă pentru următorul său SUV complet electric
  • Exteriorul îndrăzneț evidențiază limbajul de pionier al designului vehiculelor electrice al KIA
  • Imaginile interioare arată tehnologie de ultimă oră, inclusiv un spațiu de lounge adaptabil și inteligent
  • Conceptul KIA EV9 a debutat global la AutoMobility LA pe 17 noiembrie

KIA a dezvăluit primele imagini oficiale ale Conceptului KIA EV9, un concept SUV complet electric care întruchipează angajamentul companiei de a deveni un furnizor de soluții de mobilitate durabilă.

După lansarea lui EV6, Conceptul KIA EV9 este o privire intrigantă în direcția viitoare a SUV-ului integral electric, combinând designul progresiv, tehnologia de ultimă oră și un motor avansat complet electric într-un singur pachet.

Primele imagini ale conceptului SUV arată un design exterior ultramodern, ale cărui scheme sugerează un tratament recreațional contemporan, care este adus în prim-plan de o poziție stilistică dreaptă și capabilă.

Redările ilustrează o cabină extrem de conceptuală, care a fost perfecționată pentru a oferi șoferului și pasagerilor un spațiu interior ușor, flexibil și adaptabil, pe măsură ce experiența călătoriei evoluează. Un afișaj interactiv ultra-larg uimitor și o nouă interpretare radicală a volanului tradițional sunt doar două dintre caracteristicile interioare remarcabile.